ORGANIZACIJA VJENČANJA

U organizaciji vjenčanja mnogo je sitnica koje su itekako bitne, a koje Vam mogu oduzeti mnogo vremena. Da bi Vaše vjenčanje bilo savršeno, Liburnia Riviera Hoteli pripremili su niz dodatnih usluga i pogodnosti . Pomoći ćemo Vam oko svih detalja vezanih uz organizaciju proslave i svih popratnih sadržaja.

Smještaj

Mladenci i uzvanici mogu rezervirati smještaj direktno u hotelu u kojemu se organizira vjenčanje. Na raspolaganju su različite vrste soba, a pojedini hoteli za mladence nude i prikladnu "wedding suite". Izbjegnite brigu oko vožnje nakon proslave – što je ljepše nego moći se potpuno opustiti, znajući da vas nakon proslave čeka soba u hotelu?

Jelovnici

U dogovoru sa šefom hrane i pića hotela u kojemu će se održati proslava, možete izabrati meni koji najbolje odgovara Vašim željama i očekivanjima Vaših gostiju. U ponudi je sve od aperitiva dobrodošlice i hladnih buffeta preko snackova i laganih jela do ekskluzivnih mesnih, ribljih i vegetarijanskih menija. Šef hrane i pića pomoći će Vam odabrati i vina i ostala pića koja se najbolje slažu uz jela koja ste izabrali.

Catering

Catering je moguće organizirati u hotelskom restoranu ili na terasi, ali također i na lokacijama izvan hotela ovisno o Vašim željama.

Svadbene torte

Svadbena torta je vrhunac svake svadbene večere. Pomoći ćemo Vam odabrati onu koja svojim izgledom, veličinom i sastojcima najviše odgovara Vašim željama.

Dekoracija

U organizaciji vjenčanja mnogo je sitnica koje su itekako bitne, a koje Vam mogu oduzeti mnogo vremena. Zato smo mi tu: pomoći ćemo Vam u vezi dekoracije dvorane, u izboru cvjetnih aranžmana, navlaka za stolice, konfeta, ukrasa za revere i svih ostalih detalja koji čine savršenu cjelinu Vašeg vjenčanja. Nećemo zaboraviti niti pisanje pozivnica i zahvalnica, čiji ćemo izgled i tekst prilagoditi Vašim željama i uskladiti s ostalim ukrasima.