HOTEL EXCELSIOR

Zahvaljujući položaju direktno uz glavnu prometnicu na ulazu u Lovran, hotel Excelsior vrlo je lako dostupan. S morske strane hotel je okružen zelenilom neposredno iznad obalnog šetališta Lungomare, što ga istovremeno čini intimnim i odvojenim od vanjskih utjecaja. Vjenčanje se može organizirati u hotelskom restoranu iz kojeg se izlazi direktno u ugodno zelenilo parka i na obalno šetalište.

Organizacija vjenčanja

Restoran hotela Excelsior nudi različite mogućnosti rasporeda stolova i ima maksimalni kapacitet 120 osoba. Organizacija vjenčanja moguća je tijekom cijele godine. Za sva pitanja i posebne dogovore na usluzi Vam stoji šef hrane i pića hotela.

Ponuda svadbenih svečanosti

Događaj koji je pred Vama zasigurno je jedan od najvećih u životu. Hotel Excelsior u Lovranu savršeno je mjesto za ostvarenje Vaših snova. Naše ljubazno i stručno osoblje s velikim će Vam zadovoljstvom pružiti vrhunsku uslugu sa željom da svojim doprinosom uveliča Vaš ulazak u zajednički život. Brižljivo ćemo proučiti sve Vaše želje kako bismo sve Vaše zamisli realizirali do najsitnijih detalja. Želja nam je da s našim timom učinimo sve da Vi i Vaši uzvanici doživite nezaboravne trenutke u Hotelu Excelsior. Za sve Vaše želje i upite naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Smještaj

Hotel Excelsior nudi smještaj kategorije 4 zvjezdice u 24 jednokrevetne i 144 dvokrevetne sobe. Mladencima je na raspolaganju „wedding suite“. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Posebne ponude

****