HOTEL BRISTOL

Zahvaljujući položaju u zelenom okruženju između glavne prometnice i obalnog šetališta u srcu Lovrana, Hotel Bristol istovremeno je lako dostupan i ugodno intiman.

Organizacija vjenčanja

Restoran hotela Bristol nudi različite mogućnosti rasporeda stolova i ima maksimalni kapacitet 100 osoba. Vjenčanja u ovom hotelu moguće je organizirati tijekom cijele godine osim u ljetnim mjesecima. Za sva pitanja i posebne dogovore na usluzi Vam stoji šef hrane i pića hotela. Osim u hotelskom restoranu, nudimo i mogućnost organizacije vjenčanja na otvorenom na terasi Belvedere. Prekrasan pogled, kao da Vam je cijeli Kvarner na dlanu, u kombinaciji s opuštajućim zelenilom okolnog parka predstavlja jednu od najboljih kulisa za vjenčanja na čitavoj Rivijeri. Kako bi čitav doživljaj bio potpun, prije odlaska na ceremoniju vjenčanja može se organizirati buffet, a kasnije i aperitiv.

Ponuda svadbenih svečanosti

Događaj koji je pred Vama zasigurno je jedan od najvećih u životu. Hotel Bristol u Lovranu savršeno je mjesto za ostvarenje Vaših snova. Naše ljubazno i stručno osoblje s velikim će Vam zadovoljstvom pružiti vrhunsku uslugu sa željom da svojim doprinosom uveliča Vaš ulazak u zajednički život. Brižljivo ćemo proučiti sve Vaše želje kako bismo sve Vaše zamisli realizirali do najsitnijih detalja. Želja nam je da s našim timom učinimo sve da Vi i Vaši uzvanici doživite nezaboravne trenutke u Hotelu Bristol. Za sve Vaše želje i upite naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Smještaj

Hotel Bristol nudi smještaj kategorije 3 zvjezdice u 7 jednokrevetnih i 93 dvokrevetne sobe. Mladencima je na raspolaganju „wedding suite“. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Posebne ponude

****