OPATIJSKA RIVIJERA - SAVRŠENA KULISA ZA VAŠE VJENČANJE

Svatko od nas želi vjenčanje iz snova: lokacija mora biti jedinstvena, fotografije savršene, ceremonija nezaboravna, usluga besprijekorna. Opatijska rivijera mjesto je koje udovoljava svim tim zahtjevima, a mi u Liburnia Riviera Hotelima potrudit ćemo se da sve želje budu ispunjene na zadovoljstvo mladenaca i svih uzvanika.

OPATIJA

opatijaSredište Opatijske rivijere je Opatija, kolijevka hrvatskog turizma i grad posebne elegancije. Poznata je po otmjenim hotelima, njegovanim parkovima, jedinstvenom obalnom šetalištu Lungomare, bogatstvu autohtone i egzotične vegetacije, i slavnim gostima koji su ovdje odsjedali tijekom više od 160 godina turističke povijesti. Ovo je grad profinjenosti i romatike čiji parkovi i vile skrivaju brojne ljubavne priče. Sve to itekako je važno prilikom odabira idealne lokacije za vjenčanje: elegantne sale postaju Vaše osobno mjesto najvažnijeg događaja u životu, parkovi i šetališta inspirativna kulisa za otmjene domjenke, a kvalitetni hoteli savršena mjesta za odsjedanje mladenaca i uzvanika. A neki od najpoznatijih simbola ovoga grada postat će jedinstvena scenografija za Vaše savršene fotografije. Upoznajmo neke od njih.

Vila i Park Angiolina

villa angiolinaIzgradnja ove vile smatra se službenim početkom turizma u Opatiji, a park koji je okružuje s prelijepim primjercima autohtonog i egzotičnog raslinja, uz nezaobilazne magnolije i kamelije – jedan od simbola Opatije, kao i cvjetna rondela neposredno ispred vile, nezaobilazna su mjesta šetnje, odmora i relaksacije. Postoji li ljepša scenografija za fotografije s vjenčanja?

Crkva i Park sv. Jakova

park sv jakovaCrkva i nekadašnji samostan dali su ime ovom gradu. Perivoj koji okružuje crkvu, u neposrednoj blizini hotela Kvarner i Imperial, osvajao je brojne nagrade kao najljepši hrvatski park. Jasno je i zašto: izuzetno njegovani travnjak sa šarenim cvijećem, palme i pinije, velebni cedar, poznata fontana Helija i Selene... Nije nikakvo čudo da su mnogi parovi upravo ovdje napravili najljepše fotografije s vjenčanja.